Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri bayağıdaki şekilde sıralanabilir:

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında güzel bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en mutabık fiyatlarla iye edinmek midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma veri alabilirsiniz.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör şeşna tuzakınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Hatta, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Özellikle hassas ve giranbaha materyallerin evetğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın çıkış kapısı istanbul Montaj: Yangın bapsı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page